logo pou

Studijski posjet

U sklopu projekta održano je studijsko putovanje u Pariz od 15. do 18. veljače 2016. kojem je prisustvovalo 10 sudionika. Cilj putovanja je bio upoznati rad obrazovnih institucija u svrhu izrade dokumenta koji sadrži preporuke za prijenos dobrih praksi iz Francuske u Hrvatsku.

Na studijskom putovanju sudjelovali su članovi projektnog tima Pučkog otvorenog učilišta Zagreb, predsjednica partnerske organizacije Hrvatskog akademskog centra primijenjenog nutricionizma, stručnjak iz područja obrazovanja odraslih, područja nutricionizma, stručnjakinja za izradu standarda zanimanja i standarda kvalifikacije, stručnjakinja za Hrvatski kvalifikacijski okvir u kontekstu projekta Slatka dijetetika, predstavnik poslodavaca i stručnjaci koji će u projektu sudjelovati u izradi kurikuluma i pripremi i provođenju praktične nastave.

Plan putovanja je uključivao posjet sljedećim ustanovama: Musee Gourmand du chocolat (Muzej čokolade), obrazovnoj instutuciji Le Cordon Bleu, Ferrandi, Ecole Bellouet Conseil, Pâtisserie à la Carte i slastičarnici Pierre Hermé.

Musee Gourmand du chocolat - Muzej čokolade

Musee Gourmand du chocolat - Muzej čokolade - slika 1 Musee Gourmand du chocolat - Muzej čokolade - slika 2 Musee Gourmand du chocolat - Muzej čokolade - slika 3 Musee Gourmand du chocolat - Muzej čokolade - slika 4 Musee Gourmand du chocolat - Muzej čokolade - slika 5

Pâtisserie à la Carte

Pâtisserie à la Carte - slika 1 Pâtisserie à la Carte - slika 2

Ferrandi

Ferrandi - slika 1 Ferrandi - slika 2 Ferrandi - slika 3 Ferrandi - slika 4 Ferrandi - slika 5

Le Cordon Bleu

Le Cordon Bleu - slika 1 Le Cordon Bleu - slika 2 Le Cordon Bleu - slika 3 Le Cordon Bleu - slika 4 Le Cordon Bleu - slika 5

Ecole Bellouet Conseil

Ecole Bellouet Conseil - slika 1 Ecole Bellouet Conseil - slika 2 Ecole Bellouet Conseil - slika 3

Slastičarnica Pierre Hermé

Slastičarnica Pierre Hermé - slika 1 Slastičarnica Pierre Hermé - slika 2 Slastičarnica Pierre Hermé - slika 3